ающіе речі і те що йому доводиться догоджати тебе! Ти пішла і сіла на крісло поклала ніжку на ніжку ти похитувала її і думала що тобі ще придумати принизливого! Подивись на мене на твою пані, ти відтепер будеш мій раб і скоро я придумаю тобі посвячення в мої раби - вау подумала ти супер треба буде придумати що щось серйозне що б зовсім зламати його і робити з ним все що захочеш, що б він був твоєї іграшкою, твоїм Лізунов, задовольняться коли тобі заманеться! Він дивився на тебе, на твої ніжки а ти думала і посміхалася раптом ти опустила ніжки розкрила їх і він побачив твої мереживні трусики вони вже були вологі від збудження ти зняла їх і кинула їх йому в обличчя, вони вдарилися про його обличчя і впали на підлогу , візьми їх губками і принеси мені рачки, він опустив голову і не з першого разу але зачепив губками твої трусики і пішов до тебе рачки, ти розкрила по ширше свої ніжки і він підійшов і зупинився біля них ти відірвала свою спинку від крісла та нахилилася до нього, взяла свої трусики з його рота і притулила їх до його носа, відчуваєш як вони пахнуть моїм тілом, відчуваєш мою вологу, мій сік з них - це від збудження того, як я тебе принижують, потім ти засовуєш їх йому в рот і кажеш відчуваєш смак мого соку, розумієш що це значить і він киває головою, тоді ти висовувати їх з рота і одягаєш їх йому на шию вони як повідець бовталися на його шиї, ти відкинулася на спинку крісла ще по ширше розсунула ніжки і сказала а тепер далі йди туди де твоє місце і роби те що тобі належить і він рачки продовжив свій шлях поки його голова не опинився в тебе між ніг, ноги твої були раставлени широко і тому ти не відчула ніжками його голови, ти струму відчула як його язичек доторкнувся до твоєї вологою киска і ти застогнала від насолоди, він уміло і старанно заробив своїм язичком і так як ти була вже збуджена оргазм настав швидко, коли оргазм настав ти вхопилась за поручні крісла руками голі дівчата на пляжі відео та совала швидко і сильно стегнами назустріч його голови, ти як би трахкала його рот і заспокоїлася і він перестав було пестити тебе і ти закричала хто дозволяв останавляваться і він знову запрацював своїм язичком і збудження знову прийшло до тебе, ти подивилася на нього, його голова була під спідницею і було видно струму його плечі, ти відчувала його струму кицькою ти взяла його однією рукою за потилицю а спину прогнувся тому що б твоя киска як можна глибше проникла до нього в рот, ти притиснула його дуже сильно і тримаючи його голову на місці совала своїми стегнами, ти трахкала його рот дуже жорстоко і сильно так що б йому більше не кортіло припиняти пестити тебе без дозволу, через 5 хвилин жорстоких рухів ти стала слишаеть його жалісний стогін йому було боляче і тебе це ще більше порушило і ти скінчила ти відпустила його голову і сиділа відкинувшись на спинку крісла а він працював у тебе між ніг мовою і ти дивилася як його голова ворушиться під твоєю спідничкою, ти поклала одну ніжку йому на спину і милувалася видовищем - виліжі всю змазку до останньої краплі і він все збирав собі на мову і ковтав, він проводив мовою від попи і змащення цівкою стікала по язички прямо в рот він вилазив тобі все, гаразд вилазь що то я сама втомилася від напруги, він сказав що він хоче пити йому жарко і немає сил, ти сказала що принесеш йому попити і що б той сів на підлогу що там його місце - місце біля твоїх ніг і він сів а ти встала і пішла на кухню, ти налила трохи заварки і теплої води повернулася йти в кімнату і зупинилася, ти захотіла в туалет і пішла туди з кухлем нехотелось потім повертатися за нею на кухню і зайшла в туалет, села і почала
голі дівчата відео
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1