сказала мені пора додому і постала перед ним витягнувши вперед ніжку він відразу почав цілувати твою ніжку, ти трохи відсунула свою ніжку і його губки торкнулися туфельки але він знову почав цілувати твої ніжки а ти струму посміхалася, ти нехотела на нього лаятися - ти прекрасно знала що він скоро це буде робити від одного твого слова і рухи, потім ти поміняла ніжку і він це зробив з другої ногою, ти зробила крок на зустріч і трохи розсунула ніжки, а тепер засовував свою голову між ніг і попрацюй там місце туалетного папірця і він різко відхилив голову назад але ти затримала його голову за волосся і засунула його голову собі під спідницю, перекинула ніжку через плечі і спонукає стегнами по його голові, ти сказала раз незахотел добровільно зробити чисто і без наслідків так я витерла про твоє обличчя що б воно пахло моєї сечею і наступного разу не пручався, а тепер вилизував або зроблю боляче і він став вилизувати твою кицьку зі смаком сечі на сухо, полизав там трохи ти перекинула ніжку назад розвернулася і пішла, в дверях сказала що б він чекав тебе і готувався до посвячення в раби ... ....
Настав наступний день, ти подзвонила у двері і він відкрив, ти подивилася на нього суворо і він відразу став перед тобою на коліна і ти посміхнулася, то-то ж сказала ти! Нудьгував напевно на мене - він дивився на тебе жалісливий очима, ти прийшла в довгій спідниці з високим розрізом коли ти йшла ніжка оголяється ти підійшла до нього ближче і поставила одну ніжку вперед і він відразу нахилився і почав цілувати твою ніжку, який розумниця, кмітливий, ти стояла дивилася на нього і тебе збуджувало те що ти бачиш, ти змінила ніжку і він почав цілувати її, давай-давай старайся в тебе добре виходить, сьогодні я присвячу тебе свої раби, я думаю ти будеш слухняним! Тебе сьогодні чекає багато нового, в руках твоїх була велика пляшка вина, ти взяла її що б більше раслабіться і ти знала що від вина притуплюються почуття і те що йому дуже придеться постораться що б тебе задовольнити. Він продовжував цілувати другу ніжку і ти зробила підлогу кроку вперед і він зрозумів це як пора припиняти цілувати їх і він підняв голову ти взяла його голову, пригнула і засунула собі між ніжок і він повністю зник у тебе під довгою спідницею, ти бачила струму те що вона напнулася на його тіло, - ти повинен привітатися з моєю кицькою і вона став цілувати її через трусики і твоя волога стала промакать через трусики, під трусами цілуй сказала ти йому, він відсунув їх акуратно язичком убік і почав цілувати твою кицьку, твоя волога стала залишатися на його губах, гаразд вистачить вилазь і він виліз ти підійшла до крісла і села поклавши ногу на ногу і розріз голі жінки за 30 спереду оголив твою ніжку, спідниця спадала по обидві сторони твоєї ніжки, виглядало дуже сексуально, ти поманила кінчиком своєї туфельки до себе і він встав на карачки пішов до тебе його особа була в сантиметрі від кінчика твоєї туфельки, ти мало підвела ніжку як би примиряючись як би виглядала твоя туфелька на його обличчі, ти взяла келих зі столу і налила собі вина і запитала а ти хочеш вина і він обережно похитав головою, тоді зніми з мене туфельку і дай її мені, сьогодні це буде твоїм келихом, але нерасчітивай я особливо тебе вином балувати не буду. Він акуратно зняв з тебе туфельку і простягнув її тобі, ти наповнила її вином, ти мало нахилилася і чекнулі своїм фужером з туфелькою, він акуратно приставив її до уст нахилив і випив вина, а тепер вилеже там сказала ти йому й начисто, я нехочу що б моя ніжка пахла вином, він дивився розгублено на туфельку але йому нічого не залишалося зробити як притиснути її до обличчя і заробити там своєю мовою, ти продовжувала пити вино, а він займатися з твоєю туфелькою, ти сказала все вистачить тепер я хочу що б ти
трах с удавом
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-07-31 20:22:59
Страница: 1