Почитала запропоновані тут розповіді, і серед них є такі, де люди щиро розповідають історії сталися з ними в реальності. Це наштовхнуло мене на думку розповісти тут і свою історію.
Багато років минуло, але мабуть, тільки з недавнього часу я навчилася згадувати про той випадок спокійно. Після нього мені довелося заліковувати важкі моральні травми і довгий час з-за цього в особистому житті все стояло догори ногами. Не могла навіть знайти в собі сили звернутися до психолога, всі пережовувала в собі. Не розповідала нікому, ні чоловікам (лише нинішньому чоловікові - про сам факт), ні подругам. І хоча з часом я зі всім впоралась, змогла встановити в собі нормальне ставлення до протилежної статі, до сексу та й до самої себе, потреба виговоритися залишилася. Сподіваюся, цей мій розповідь, невідомої і безособової для вас жінки, буде вам по-принаймні цікавий, а комусь навіть і корисний, особливо дівчатам ... Не будьте ж дурамі! Ніколи не дізнаєшся, де і коли з тобою станеться непоправне, але розсудливість і обережність можуть цьому запобігти.
Мені було 16-ть. У мене щось серйозне було тільки з одним хлопцем, причому дала я йому тільки перед своїм від'їздом річним на відпочинок, і секс у нас був рівно два рази. Він був старший за мене і досвідченіший, до дефлорації підготував мене добре, зробив все правильно, і хоча в перший раз задоволення я не отримала ніякого, а другий раз - тільки якісь натяки на нього ... Я його любила, і такий початок було гарним початком статевого життя. З різноманітності - яке там могло бути різноманітність, пробували тільки місіонерську позу, оральне задоволення він мені доставляв, але я йому - тільки руками. Хоча й були вже думки спробувати мінет, це були лише думки.
Відпочивала я на півдні, не буду, зі зрозумілих причин точно називати місце і час. Там у мене була подружка, з року в рік зустрічалися на відпочинку. Звали Лена, на рік старший, вона вже рік займалася сексом зі своїм постійним хлопцем, так що в той рік вона почала здаватися, прийняла стосовно мене навчально тон, ніби вона справжня жінка, а я так, повз пробігала. Власне, на цьому грунті ми й посварилися. І саме тому її не було зі мною в ту ніч.
Поясню: ми часто втікали ночами на пляж, купалися, курили на пару, що було нам тоді офіційно заборонено. При цьому ходили не на ближній пляж, а на віддалений, дикий, де і вдень-то народу випадкові фото молодих голих дывчат майже ніколи не було, так, пару дівчат, любительок топлес (тоді це було ого-го!). І йти півгодини і спуск з обриву незручний. А внизу - чудова обстановка, хто був - зрозуміє: крутий обрив, величезні валуни, затишні захисту між ними. Сам пляжик хто-то кожен рік очищав від гальки і каменів, так що був і пісок, полежати, позасмагати.
Ось туди-то я, посварившись з Оленкою і відправилася вночі одна, юна, дурна безстрашна. На мені був цільний купальник, поверх нього шерстяний спортивний костюм (хоч вода і тепла, а на повітрі не дуже). З собою в пакеті несла підстилку, рушник, трусики (одягнути замість купальника), сигарети з запальничкою, і пляшку води.
Повинна обмовитися про себе: звуть мене Наташа, зовнішністю мене бог не обійшов: брюнетка, 1-65, всі говорили, що я красива. Зараз груди третього розміру, але тоді був від сили другий. Спортом займалася різними від спортивної гімнастики (слава богу, зав'язала ще дівчинкою, фігуру не зіпсувала), плавання, стрибків у воду до фітнесу (не дуже активно, не хотіла ніколи, щоб під шкірою у мене випиналися м'язи). Але в ту ніч я вперше про це пошкодувала, в ту ніч, мені хотілося стати потворою. Подумати тільки - все те, що я берегла для вибраного, взяли силою безцеремонні покидьки, не просто полаявши мою гордість, а й зіпсувавши мені багато років життя. Якщо б і зараз від моєї волі залежало жити їм або болісно померти, я б вбила їх, не замислюючись. Втім, сподіваюся, життя їх і так покарала. Але я забігаю вперед.