Андрій Володимирович працює тренером з карате. Кожного разу перед тренуванням він заходить у свою роздягальню в звичайному одязі, а виходить у білому кімоно. Причому, коли він з'являється перед нами, сорочка від кімоно у нього ще не зав'язана, так що можна побачити його красивий волохатий торс. Я постійно звертаю увагу на його чорний пояс, який він зав'язує свою сорочку. Незважаючи на те, що цей пояс зовсім не жорсткий, я мрію, щоб тренер відшмагав їм мене.
Сьогодні Андрій Володимирович надів голі дівчата 16 років чорне кімоно. Виглядає набагато сексуальніше білого і неможливо сильно збуджує. Його чорне волосся на грудях і на голові не дають мені спокою на тренуваннях. Постійно думаю про нього, а коли він підходить до мене близько, я вдихаю в себе його запах. І це збуджує мене ще сильніше. На цій тренуванні я практично не міг займатися через свого раптово встав члена.
Після того як заняття закінчилося і всі розійшлися, я підійшов до мого сен-сію питанням: «Андрій Володимирович, зараз у вас була остання група на сьогодні?»
- Так, остання, - відповів він жорстким грубуватим голосом.
- Ви не підкинув мене до зупинки? - Хитро і кокетливо запитав я, натяк на щось.
- Так, звичайно, - спокійно відповів він, не зрозумівши мого натяку.
У машині я сів за перше сидінні поруч з кермом. Він завів свою волгу, і ми поїхали.
- Скажіть, Андрій Володимирович, - звернувся я до нього, - з якого матеріалу зроблено