з прохолодним повітрям, вода здавалася теплою, як парне молоко. Я любила воду, любила плавати і борсалася хвилин п'ятнадцять. Пірнала, намагаючись дістати до дна, вистрибували з і знову поринала, уявляючи себе чи то русалкою, чи то дельфіном. Один раз мій погляд мигцем ковзнув по березі: здалося там якісь тіні. Я миттю виринула знову і уважно подивилася туди ... Але нічого не помітила. Все було спокійно.
Наплававшісь вдосталь, я вийшла на берег, витерла волосся і спустивши купальник до пояса полізла в пакет за трусиками. Але їх там не було. Я витрусила весь нехитрий скарб, розгублено подивилася під ногами і навколо себе - але шуканого не виявила. Вже стала подумувати, що забула їх взагалі, як почувся шурхіт, і з-за валуна виступили троє. Я скрикнула, швидко повернувши шлейки купальника на плечі.
Всі вони були роки на два три старший за мене. Один ледве вище за мене зростом, голений наголо, виду огидного. Двоє інших дуже високі, з короткими стрижками, перший дуже здоровий, схожий на типового завсідника гойдалки, ніс з гобінкой, другий теж спортивний. Я могла б навіть назвати його гарним, і в нормальних обставинах він би безумовно привернув мою увагу. Кожен тримав у руках пляшку пива, а голений і ще дещо: на вказівному пальці він хвацько крутив мої білі трусики.
Не знаю, як пояснити свою поведінку і стан. З одного боку різкий викид адреналіну від несподіванки кинуло мене всю. З іншого боку, від тієї ж раптовості, я просто не встигла злякатися. А може, по наївності, не зуміла правильно оцінити обстановку і зрозуміти, що мені загрожує. В усякому разі, в паніку я не впала і навіть сама кинулася в «атаку» на перших порах.
- Ти що збоченець? -Сказала я гоління. - Віддай боягузи!
У відповідь він тільки підніс трусики-на-віч, втягнув ніздрями та корчить солодку пику видихнув, показуючи як приємно, на його погляд, вони пахнуть. Двоє інших засміялися.
- Дурень, - крикнула я розлючений, - що ти там нюхати, вони чисті!
Це була правда, ці труси я ще жодного разу не одягала.
- Віддай зараз же!
- А ти мені що? - Запитав він підходячи до мене впритул бандитської ходою перевальцем.
- Ти що, ненормальний? Вони ж мої!
- Не кіпіш, подруга! Хочеш, зроблю тебе щасливою?
Він продовжував наближатися, спробував покласти мені руку на талію, але я вивернулася. Потім я спробувала несподівано вихопити з його руки свою білизну, проте голений спритно сховав руку за спину.
- А чого ти така нервова?
Тон був зовсім не дбайливий. Тон був насмішк кіски голі уватий і нахабний. Я буду намагатися приводити діалоги дослівно, так що вибачте за нецензурщину: зі мною вони для початку більш-менш вибирали вираження, але один з одним висловлювалися виключно матом.
- Не сси, ми добрі. Будеш добре себе вести - не скривдимо. Давай знайомитися. Мене звуть Сергій, а тебе?
Тільки після цього «добре себе поводити» до мене почало доходити, що викрадення моїх трусиків не дорівнює шкільному викрадення щоденника, та й ніч, безлюдне місце - це не