Зі звичайної тканини, - здивовано відповів він, поки нічого не розуміючи.
- А той ремінь, який зараз не вас, з чого він зроблений? - Продовжував я.
- Ну зі шкіри, напевно, - відповів він і запитливо подивився на мене.
- Ой, а можна помацати, - і я доторкнувся до його ременя і довго не відводь руку від його пояси. Було недалеко до області члена. Він запитливо і з великим подивом подивився на мою руку.
- Хочеш цей ремінь? - Здивовано запитав він. - Я можу тобі подарувати його. - Сказав він, зовсім не натякаючи на прочуханку.
- Спасибі, дуже хочу. Мені він дуже подобається. - Я став знімати ремінь з його пояси. У той час як я цей робив, я як би ненароком доторкався до його члена і до його голі дівчата 18 років попки. Він відчував себе дискомфортно від того, що я лапав його. Він соромився і щулився. Я ніби ненавмисно розстебнув блискавку на його брюках.
- Ти чо? - З найбільшим подивом і навіть виразом страху на очах промовив він.
Я не зупинявся. Я дістав член з його трусів і почав смоктати. Він зупинив машину і не пручався. Тепер він вже зрозумів, чого я добивався від нього весь вечір.
- Андрію Володимировичу, давайте поїдемо до вас. Там ви випоріте мене. - В пристрасті сказав я.
Ми доїхали до квартири. Весь час поки ми їхали, я робив мінет своєму вчителеві. Це приносило мені незабутнє задоволення. Його волохатий член видавав запах приємного поту. Ще б пак! Адже він цілий день сьогодні займався карате.
Ми зайшли до його кімнати. Відразу як він зачинив двері, я пристрасно накинувся на нього і став знімати одяг з нас обох, але він, збагнувши про те, що йде гра в повелителя і раба, завдав мені сильний удар у живіт. Я зігнувся. По початку було дуже боляче, через п'ять секунд я відчув задоволення. Він взяв мене за волосся і потяг до ліжка. Я чинив опір - спеціально, щоб гра вийшла цікавіше. Коли я стояв на ногах, він з розмаху всадив мені нехілую ляпас. У мене пішла кров у районі щоки, але я був на межі щастя. Мені і йому це доставляло оргазм. Він продовжував ляпаси, допитуючи мене як батько.
- Чому ти сьогодні погано займався під час тренування? - Кричав він своїм грубим голосом
голі сексуалні дівчата
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-07-31 20:13:20
Страница: 1