Тебе попросили посидіти з літнім чоловіком у квартирі, він був ослаблений і за ним потрібен був догляд і сидіти з ним було не з ким, рідня поїхала на відпочинок і тебе попросили прісмореть за ним, тобі було 20 років і в тебе вже був досвід з чоловіками і непоганий, тобі треба було просто доглядати за ним. Він вантажив тебе якимись історіями а ти читала книжки, ти сиділа в коротенькій спідничці за столом читала книжку і гладила рукою ніжку, а твоя туфелька хиталася на пальчиках, ніжка лежала на ніжці, іноді ти краєчком ока підглядала як він дивиться на твоє тіло, він і не міг збуджуватися, здоров'я не дозволяло, струму морально ти дражнила його своїм тілом як би знущаючись над ним, він поїдав тебе очима і желел що йому стоку років і що він для тебе ніщо у тебе багато ухожеров і як великі цицьки чоловіка ти його не розцінюєш а він на мою закоханий у тебе і дуже тебе боявся, у тебе завжди був суворий погляд і сама була сувора і він боявся залишитися один тому що з ним могло бути що завгодно, і йому не можна було залишатися одному, тобі заплатили що б струму за ним дивилася а тобі хотілося дуже гуляти з молодими людьми і хотіла задоволення у тебе давно не було сексу, а тобі доводилося сидіти з ним і тебе шалено це злило, ти його не переварювала і огризалася якщо що то він зробить не так і як те раз він ніс суп у кімнату і проходячи повз тебе він спотнулся і частина супу вилелась на твої ніжки він злякався, добре що суп був не дуже гарячий, він перелякано дивився на тебе а ти закричала - ти дивись під ноги, ти забруднив мої ніжки, хотів супу так їж його - вилизував мої ноги від свого супу що б все було чисто - ти так закричала струму від злості, у тебе і в думках не було що б він так зробив, ти просто хотіла налякати його і