порцію повітря, він працював швидко а ти давно не кінчала тобі було шалено приємно і ти швидко скінчила невідпускаючи його ти тримала а він пестив тебе без зупинки і так продовжувалося хвилин сорок Незнамов скільки разів ти скінчила ти його відпустила як струму в тебе закінчилися сили він виліз схопив тарілку і втік а потім рпішел з кухні і ліг на ліжко, він майже не дивився на тебе а ти дивилася на нього й усміхалася ти знущалася над ним, питаючи як твоя киска на смак, скільки він випив твого соку, який гарячий у нього язичек а він ил ображений він немогу змирились з тим що його опустила молода девченка - його мужика у віці і що доведеться виконувати всі твої бажання виходу в нього не було, ви обидва розуміли це і ти зібралася додому ти повернулась і сказала мені сподобалось з тобою сидіти завтра я прийду і буду робити все що захочу а ти будеш виконувати мої капрізікі - він мовчав і ти запитала ти зрозумів мене але він промовчав і тебе розлютило це ти запитала голосніше і він знову промовчав і ти зробила до нього кілька кроків і він злякався і відразу відповів що зрозумів, ти заволала на коліна сука і він став на коліна відповідай і він голосно сказав зрозумів ти разулибалась підійшла до нього близько так що голова притулилася до твоїх ніжок ти стояла і наслождалась еблі ххх як мужик стоїть перед тобою на колінах нешелохнувшісь і мало не трясеться від страху ти Усміхаючись і розгорнулася не відходячи від нього і відчула голову на сідничках він відсторонився але ти витягнути нагнулася як би штовхнула попкою в обличчя і пішла до дверей і закрила її за собою. Наступного дня ти прийшла до цього літньому чоловікові у облягає футболочці і коротенькій спідничці яка розвивалася валаном, твої сексуальні ніжки були видні майже повністю а спідничка розвивалася, а коли сідала то збоку видно було навіть твоя попка. Ти зайшла в комноту він стояв перед тобою а ти стояла і хитро посміхалася, ти ще Невигаданий що сьогодні буде, але ти думала про задоволення і приниженні його, тебе це заводило, тебе неінтересовало просто задоволення, ти хотіла принижень! На коліна стара сука сказала ти і на твоєму обличчі знову засяяла посмішка як він беспрікасловно став на коліна і ти підійшла до нього близько, підійшла і стояла дивилася на нього зверху вниз, а він опустив голову перед тобою - йому було соромно! Він стояв біля твоїх ніг, твоя спідниця стосувалася його особи, ти знала що він щас дивиться на твої ноги, на твої красиві сексуальні ніжки на яких були одягнені туфельки на високому каблучку, твоя киска трохи нила від збудження, але ти хотіла що б це почуття що було в тебе довше, ти насолоджувалася владою своєї - молода дівчина і перед тобою на колінах немолод
голі дівки відео
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1